Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Έλεγχοι της Αστυνομίας Λεμεσού για… την ασφάλεια των πολιτών!

H Αστυνομία της Λεμεσού, θέλησε να αυξήσει το αίσθημα της ασφάλειας εναντίον της εγκληματικότητας. Αυτή η επιχείρησε ξεκίνησε χθες το βράδυ με επίκεντρο το κέντρο της Λεμεσού.

Η όλη αστυνομική έρευνα κάλυψε τις εξής περιοχές και οδούς:

Περιοχές

  1. Σαρίπολο
  2. Παλαιό Λιμάνι
  3. Μαρίνα Λεμεσού
  4. Εναέριο
  5. Επίχωση
  6. Μώλος

Οδοί

  • Ανεξαρτησίας
  • Αγίου Ανδρέου
  • Γλάδστωνος


Σε αυτό το έργο έλαβαν συμμετοχή μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και του ΟΠΕ Λεμεσού, της ΜΜΑΔ και των επαρχιακών κλιμακίων της ΥΑΜ και της ΥΚΑΝ.

Έγινε έλεγχος σε 78 οχήματα, με 123 επιβάτες και 185 πεζούς.

Από τον έλεγχο συνελήφθη ένας 25χρονος, ο οποίος κατηγορείται με δικαστικό ένταλμα σύλληψης για απόπειρα φόνου, που έγινε τον Απρίλιο του 2019 στην επαρχία της Πάφου.

Στη συνέχεια έγινε σύλληψη επίσης ενός 22χρονου, ο οποίος ανακαλύφθηκε ότι κυκλοφορούσε παράνομα στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Επιπλέον έγιναν και έλεγχοι σε κέντρα διασκέδασης από τα οποία 14 ανακαλύφθηκαν ότι λειτουργούσαν χωρίς τις σχετικές άδειες.

Στη συνέχεια του έργου της Αστυνομίας Λεμεσού, έγιναν και αυτοκινητιστικοί έλεγχοι, με σκοπό την πρόληψη ατυχημάτων και συγκρούσεων. Ως αποτέλεσμα είχε να γίνουν 76 καταγγελίες για τροχαία αδικήματα, ανάμεσα στα οποία μερικά ήταν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, την παραβίαση κόκκινου σηματοδότη, οδήγηση χωρίς δίπλωμα οδήγησης και την ασφάλεια, αλλά και την παράνομη στάθμευση. Έγινε κατακράτηση 2 οχημάτων και 2 μοτοσικλετών.

Η Αστυνομία της Λεμεσού συνεχίζει ακάθεκτη τους ελέγχους της για την πρόληψη εγκλημάτων και πάνω από όλα την ασφάλεια των πολιτών.


ΠΗΓΗ: https://www.sigmalive.com/news/local/662334/epixeirisi-tis-astynomias-sti-lemeso-syllipseis-kai-kataggelies


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου