Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Ντετέκτιβ: Δεν θα γλυτώσει την φυλακή σύμφωνα με το δικηγόρο της 34χρονης


Ντετέκτιβ έχουν ριχτεί στην υπόθεση της όμορφης 34χρονης θύμα από βιτριόλι.

Υλικό από τις κάμερες, ημέρες ή και εβδομάδες πίσω έχουν στα χέρια τους οι αρχές για να δουν περίεργες κινήσεις γύρω και στο σημείο της επίθεσης με βιτριόλι. Νέα κατάθεση από την 34χρονη Ιωάννα.

Τον χρόνο πίσω γυρίζουν οι αρχές γιατί θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι η επίθεση με βιτριόλι, στην 34χρονη Ιωάννα είχε προσχεδιαστεί ή και είχε γίνει ακόμα και πρόβα από την δράστη, ή τους δράστες.

Έτσι, από τις κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας της τροχαίας αλλά και από τις κάμερες των καταστημάτων οι αρχές γυρίζουν πίσω αρκετές ημέρες για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν ύποπτες κινήσεις από συγκεκριμένο άτομο που μπορεί να είχε πάει στο σημείο για να κατοπτεύσει τον χώρο.

Για να δουν επίσης αν το ίδιο άτομο μπήκε στον χώρο που έγινε η επίθεση παραπάνω από μια φορές.

Οι αστυνομικοί μεταβαίνουν και στο Θριάσιο για να προσπαθήσουν να πάρουν και άλλη κατάθεση από την 34χρονη Ιωάννα μήπως και έχει θυμηθεί κάτι παραπάνω από την στιγμή της επίθεσης.


Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί έχουν βάλει στο μικροσκόπιο κάθε σχόλιο και ανάρτηση στα social media  αλλά και μηνύματα στο κινητό της κοπέλας προκειμένου να βρουν τυχόν απειλές.

Επίσης αναζητούν μέσα από καταθέσεις φίλων, συγγενών και συναδέλφων της αν είχε κάποιες προστριβές με κάποιους είτε από το στενό της περιβάλλον, είτε στο συγγενικό της, είτε ακόμα στην εργασία της.

Αρχές επικεντρώνονται σε τρία σημεία – κλειδιά:

Πρώτον, στις μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων που βρίσκονταν στο σημείο

Δεύτερον, στα δακτυλικά αποτυπώματα που πήραν από την πόρτα του ασανσέρ, αλλά κι από το υπόγειο στο οποίο θεωρούν πως κρυβόταν η γυναίκα που διέπραξε την επίθεση.

Τρίτον, στα βίντεο που έχουν συλλέξει από τις κάμερες ασφαλείας στα παρακείμενα καταστήματα.


ΠΗΓΗ: https://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου