Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Απαγωγές : Μία πολύ σοβαρή αλλά και "μυστηριώδης" υπόθεση συζητείται στο Λασίθι


Μυστήριο με απαγωγή: Τον ξυλοκόπησαν και τον εγκατέλειψαν


Πηγή: newsbomb.gr
Ημερομηνία: Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013



Νεαρός κτηνοτρόφος φέρεται να "απήχθη" από καφετέρια στην Νεάπολη από αγνώστους, οι οποίοι αφού τον ξυλοκόπησαν (πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο έλειψε... να τον κάψουν!) τον εγκατέλειψαν, με αποτέλεσμα ο νεαρός να καταλήξει στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.
Πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι το αιματηρό επεισόδιο προκλήθηκε λόγω προσωπικών διαφορών του νεαρού με τους αγνώστους, για ... κουδούνια!
Η καταγγελία είναι σοβαρή και απολύτως αξιόπιστη. Ένας νεαρός βρίσκεται εδώ και μέρες στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου χτυπημένος, δαρμένος ανηλεώς. Το περιστατικό συνέβη στη Νεάπολη. Το Cretalive απευθύνθηκε στην Αστυνομία και στο νοσοκομείο που δηλώνουν άγνοια για το περιστατικό. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν ενημερώθηκαν και δεν κρύβεται κάτι άλλο από πίσω γιατί πολλά ακούγονται ότι οι δράστες συνδέονται και με άλλες απαγωγές και πρόσφατο περιστατικό ρατσιστικής βίας στην ίδια περιοχή.
Ωστόσο, αν και σήμερα, το συμβάν επιβεβαιώνεται από πηγές του νοσοκομείου, εντύπωση προκαλεί το ότι επί τρεις ημέρες, δεν επιβεβαιωνόταν ούτε στην Αστυνομία, παρ'όλο που έγιναν οι έρευνες για όσα πληροφορήθηκε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου