Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Whitney Houston - Βίντεο ιδιωτικού ντετέκτιβ ρίχνει φως στην υπόθεση


Πηγή: Newsbeast
Ημερομηνία: Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012



Το μεγάλο χρηματικό ποσό που φαίνεται ότι χρωστούσε η Whitney Houston σε εμπόρους ναρκωτικών ήταν μάλλον η αιτία που όπλισε τα χέρια των δολοφόνων της, μελών του καρτέλ ναρκωτικών.
Νέα στοιχεία -τα οποία μάλιστα προκύπτουν από αληθινό βίντεο- αποδεικνύουν περίτρανα ότι Whitney Houston δολοφονήθηκε, υποστηρίζει κορυφαίος ιδιωτικός ντετέκτιβ του Χόλιγουντ, ο οποίος έχει ήδη παραδώσει το υλικό που ρίχνει φως στα αίτια θανάτου της διάσημης ντίβας στο FBI.

Σύμφωνα με το National Enquirer, ο detective Paul Huebl δηλώνει ότι η 47χρονη Houston δολοφονήθηκε από τα καρτέλ ναρκωτικών, εξαιτίας μεγάλου χρηματικό ποσού που χρωστούσε στους εμπόρους. Το υλικό που παραδόθηκε στο FBI από τον Huebl είναι ένα βίντεο που δείχνει δύο άγνωστους άνδρες να επισκέπτονται επανειλημμένα το δωμάτιο της Houston ενώ, το τελευταίο διάστημα πριν πεθάνει, τη συνόδευαν παντού. Ο ντεντέκτιβ πιστεύει ότι αυτοί οι δύο είναι οι άνδρες που εισέβαλαν στο δωμάτιό της και τη δολοφόνησαν.

Μία ημέρα πριν από το θάνατό της, η Whitney παρέλαβε στο δωμάτιο της μεγάλη δόση κοκαΐνης, αλλά αργότερα ακούστηκε να λέει: «Με κούρασαν αυτά τα σκ...α.» . Σύμφωνα με τον Huebl, η ποπ ντίβα εννοούσε ότι κουράστηκε να την παρενοχλούν για να πληρώσει το χρέος της, το οποίο είχε φτάσει 1,5 εκατομμύρια δολάρια.
Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ ελπίζει ότι με έρευνα και με τα νέα αυτά στοιχεία, το FBI θα ανοίξει το φάκελο, ερευνώντας εγκληματική ενέργεια, αν και σύμφωνα με τα στοιχεία της επίσημης έρευνας, ο θάνατος της σταρ ήταν ατύχημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου