Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Δικαστικές Εγκληματολογικές Έρευνες - Έγκλημα Thriller


Σκότωσε τον συνάδελφό του γιατί είχε περισσότερη δουλειά


Πηγή: inews.gr
Ημερομηνία: Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013




Σκότωσε τον συνάδελφό του και πέταξε το πτώμα του σε χαράδρα επειδή έπαιρνε περισσότερα μεροκάματα από εκείνον! Ως δράστης της υπόθεσης (που θυμίζει ταινία θρίλερ, αφού το φονικό παρέμενε ανεξιχνίαστο επί έντεκα μήνες) συνελήφθη ένας 48χρονος επαγγελματίας οδηγός φορτηγού ψυγείου ο οποίος τον Μάρτιο του 2012 εκτέλεσε με μία σφαίρα στο κεφάλι τον άτυχο 36χρονο.

Τότε η οικογένεια του θύματος είχε δηλώσει την εξαφάνισή του. Έπειτα από έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που είχε αναλάβει τη διερεύνηση της μυστηριώδους υπόθεσης, το πτώμα του 36χρονου είχε βρεθεί μέσα σε χαράδρα στην παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων - Τρικάλων έχοντας στο κρανίο τραύμα από υποπολυβόλο τύπου Scorpion. Η αστυνομία ξεκίνησε γενικές παρακολουθήσεις και έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης, έχοντας από την πρώτη στιγμή στη λίστα των υπόπτων επαγγελματίες οδηγούς φορτηγών που έκαναν τα ίδια δρομολόγια με το θύμα.

Τελικά, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον Εύοσμο συνελήφθη ένας 48χρονος οδηγός, ενώ σε φορτηγό ιδιοκτησίας του βρέθηκε το Scorpion (με το οποίο είχε αφαιρέσει τη ζωή του συναδέλφου του), που έφερε γεμιστήρα και τρία φυσίγγια, ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ κα ένα πτυσσόμενο στιλέτο.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας, θύτης και θύμα ταξίδεψαν μαζί, αφού ο πρώτος έπεισε με κάποιο ψέμα τον άτυχο 36χρονο να τον πάρει μαζί του με το φορτηγό του. Τη νύχτα στάθμευσαν στην εθνική οδό για να ξεκουραστούν και όταν ο ανυποψίαστος 36χρονος αποκοιμήθηκε, ο συνάδελφός του τον εκτέλεσε εν ψυχρώ με μία σφαίρα στο κεφάλι. Στη συνέχεια πέταξε το άψυχο σώμα του στη χαράδρα και κατόπιν έφυγε με την νταλίκα, την οποία άφησε σε χώρο στάθμευσης έξω από την πόλη των Γρεβενών. Όπως έγινε γνωστό, ο λόγος για τον οποίο ο αδίστακτος φονιάς έβαλε τέλος στη ζωή του άτυχου 36χρονου ήταν για να πάρει για τον εαυτό του τις συμφωνίες για μεταφορές προϊόντων τα οποία είχε κλείσει για λογαριασμό του το θύμα, που έκανε περισσότερα μεροκάματα από τον ίδιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου